Integritetspolicy

  /  Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplats är: www.suplabbet.se.
Företaget bakom webbplatsen är Winnforce Sweden AB med adressen www.winnforce.se.
Ansvarig för webbplatsen är Patrik Winnfors.

Kontakta oss:

Winnforce Sweden AB
VD Patrik Winnfors
info@suplabbet.se
432 44 Varberg
Telefon 0702-455414

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

Kontaktformulär

På www.suplabbet använder vi kontaktformulär där er e-postadress och ert namn samlas in och sparas för kundtjänständamål, men den insamlade informationen används inte för marknadsföring.

Cookies

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du besöker vår inloggningssida kommer vi att sätta en tillfällig cookie för att undersöka om din webbläsare accepterar dem. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och den försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.


Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Vi använder Google Analytics för att förbättra webbplatsen.


Vilka vi delar dina data med

Vi delar bara information kopplat till betalningslösningar, fraktbolag och tredjeparts-inbäddningar.

Vi delar information med tredje part som hjälper oss genomföra beställningar och lagra tjänster åt dig. Se mer under Ytterligare information.


Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på webbplatsen sparar vi även dina personuppgifter som du anger i din användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.


Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.


Vart vi skickar dina uppgifter

Kommentarer kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost och hanteras inom Europeiska Unionen. Se tjänst för tjänst under Ytterligare information.


Din kontaktinformation

Behöver du hjälp eller har frågor kontakta oss. Uppgifter längst upp på denna sida.


Ytterligare information

Då webbplatsen säljer produkter och tjänster så måste vi spara transaktionsinformation enligt bokföringslagen. Informationen hanteras i ekonomisystem med hög säkerhet.

Medan du besöker vår webbplats webbshop, kommer vi att spåra:

  • Produkter som du har visat: vi använder detta för att, till exempel, visa dig produkter som du nyligen har tittat på
  • Platsinformation, IP-adress och webbläsartyp: vi använder detta för ändamål såsom momsberäkning och fraktkostnader
  • Leveransadress: vi ber dig ange detta så att vi, till exempel, kan beräkna frakt innan du beställer, och skicka dig beställningen!

Vi använder också cookies för att hålla reda på varukorgens innehåll medan du använder vår webbplats.

När du köper från oss, ber vi dig att ge oss information som innefattar ditt namn, faktureringsadress, leveransadress, e-postadress, telefonnummer, kreditkortsuppgifter/betalningsuppgifter och valfri kontoinformation såsom användarnamn och lösenord. Vi använder denna information för syften, såsom att:

  • Skicka information till dig om ditt konto och din order
  • Svara på dina frågor, inklusive återköp och klagomål
  • Behandla betalningar och förhindra bedrägerier
  • Konfigurera ditt konto för vår butik
  • Följa lagliga krav vi har, såsom momsberäkning
  • Förbättra vår butikserbjudanden
  • Skicka dig marknadsföringsmeddelanden, om du väljer att ta emot dem

Om du skapar ett konto kommer vi att lagra ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer, vilket kommer användas för att fylla i dina uppgifter i kassan för framtida beställningar.

Generellt lagras bara information om dig så länge vi behöver informationen för de ändamål vilka vi samlar in och använder den, och vi inte är juridiskt skyldiga att lagra den. Till exempel kommer vi att lagra orderinformation för gällande tidsperiod för skatte- och redovisningsändamål. Detta inkluderar ditt namn, e-postadress och fakturerings- och leveransadresser.

Vi lagrar även kommentarer eller recensioner, om du lämnar dessa.

Betalningar (Izettle, PayPal och Klarna)

Vi tar emot betalningar genom Izettle, PayPal och Klarna. När vi behandlar betalningar, kommer några av dina uppgifter att skickas till av dig vald betallösning, inklusive information som krävs för att behandla eller ge support för betalningen, såsom köpets totalsumma och faktureringsinformation.

Vänligen se Sekretesspolicyn för PayPal-tjänster för mer information.

YouTube

Our website uses plugins from YouTube, which is operated by Google. The operator of the pages is YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

If you visit one of our pages featuring a YouTube plugin, a connection to the YouTube servers is established. Here the YouTube server is informed about which of our pages you have visited.

If you’re logged in to your YouTube account, YouTube allows you to associate your browsing behavior directly with your personal profile. You can prevent this by logging out of your YouTube account.

YouTube is used to help make our website appealing. This constitutes a justified interest pursuant to Art. 6 (1) (f) DSGVO.

Further information about handling user data, can be found in the data protection declaration of YouTube under https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Our website uses features provided by the Vimeo video portal. This service is provided by Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, USA.

If you visit one of our pages featuring a Vimeo plugin, a connection to the Vimeo servers is established. Here the Vimeo server is informed about which of our pages you have visited. In addition, Vimeo will receive your IP address. This also applies if you are not logged in to Vimeo when you visit our plugin or do not have a Vimeo account. The information is transmitted to a Vimeo server in the US, where it is stored.

If you are logged in to your Vimeo account, Vimeo allows you to associate your browsing behavior directly with your personal profile. You can prevent this by logging out of your Vimeo account.

For more information on how to handle user data, please refer to the Vimeo Privacy Policy at https://vimeo.com/privacy.

Akismet

Vi samlar information om besökare som kommenterar på webbplatser som använder vår Akismet anti-skräppost-tjänst. Informationen vi samlar in beror på hur användaren konfigurerar Akismet för webbplatsen, men brukar innehålla kommentatorns IP-adress, användaragent, hänvisare och webbplats-URL (tillsammans med annan information som tillhandahålls direkt av kommentatorn såsom dess namn, användarnamn, e-postadress och själva kommentaren).

Really Simple SSL

Really Simple SSL och Really Simple SSL-utökningar behandlar inte någon personlig identifierbar information, så GDPR gäller inte dessa tillägg eller användningen av dessa tillägg på din webbplats. Du hittar vår integritetspolicy här.


Hur vi skyddar din information

Anställda på bolaget har genomgått utbildning kring dataintegritet.

Bara anställda på bolaget har tillgång till informationen du ger oss. Administratörer och butiksägare har tillgång till:

  • Orderinformation såsom vad som köptes, när det köptes och var det ska skickas, samt
  • Kundinformation såsom ditt namn, e-postadress samt fakturerings- och leveransinformation.

Vårt team har tillgång till denna information för att uppfylla beställningar, genomföra återbetalningar och tillhandahålla support.


Vilka procedurer vi har för dataläckor

Vi rapporterar alla intrång och dataläckor enligt svensk lag.


Från vilka utomstående parter vi tar emot data

Vi tar inte emot data från några utomstående parter idag.


Vilket automatiserat beslutsfattande och/eller profilskapande vi gör med våra användaruppgifter

Vid köp i vår webbshop så hanterar Izettle hanteringen av köpinformationen. Din information lagras i Izettle/Klarna. Kreditbedömning görs utan att bolaget har tillgång till data bakom beslutet.


Branschkrav om delgivning av information

Du delges härmed att vi följer GDRP och om du inte får möjligheten att acceptera cookies så ber vi dig kontakta oss på info@suplabbet.se.

Skapad 2020-02-29 Uppdaterad 2020-03-04

Följ oss
Sök