SUP-labbet i Varberg

  /  SUP-blogg   /  Prova ståpaddling på Näringslivsdagen

Prova ståpaddling på Näringslivsdagen

Den 18 maj kl. 11.00 slår portarna upp på Strängnäs stora inomhusarena. SUP i Strängnäs har en monterplats på mässan och där kommer det att bjudas på ståpaddling, eller SUP som det heter. SUP är inget nytt fenomen utan det kommer från surfingen på Hawaii. Surfinstruktörerna använda längre paddlar och stod upp på sina longboard för att lättare kunna coacha eleverna.

SUP, Stand Up Paddling, kom till Sverige runt 2012 och jag som startat SUP i Strängnäs började 2015. Företaget som jag driver SUP-verksamheten genom heter Winnforce AB och är i grunden ett företag som har missionen att hjälpa människor att distansarbeta smartare. Företaget håller på med coachning och konsultation. Men sedan förra året så har verksamheten fokuserats till sommarsäsongen och ståpaddling.

På mässan kommer du att kunna ståpaddla inomhus. Det finns en SUP-simulator till i Sverige på Bosön som jag vet om. Ska bli spännande att se hur reaktionerna blir.

I montern kommer det att finnas olika brädor, paddlar och annan utrustning som används vid paddling.

Prel. har jag med mig filmer och bilder som jag ska visa så fler kan förstå hur otroligt härligt det är att glida fram på vattnet.

Vi ses på lördag 18 maj kl 11 till 16 i Svenska Hem Arena.

Strängnäs Näringslivsdag är mässan för såväl små och stora företag, förenings- och kulturliv, matentusiaster, organisationer, kommunerna och allmänheten.

Skapad 2019-05-05 Uppdaterad 2021-05-23

Kommentera

Följ oss
Sök