Få inspiration och hjälp

SUP-labbet

Vi hjälper dig att nå nästa nivå i din ståpaddling. Har du funderingar på vilken SUP-bräda (uppblåsbar eller hård) och utrustning du ska köpa? Kanske vill du lära dig paddelteknik och hitta till din närmaste instruktör. Vi stöttar dig i valen och med att nå nästa nivå i din ståpaddling.

64

Tips och inspiration

Vi samlar ihop information (tips, filmer, tester) om brädor, utrustning och tillbehör så du får mer ut av paddlingen. Labbresultat blir tips och inspiration.

86

Länkar till andra

Det blir guider och artiklar med länkar till var du kan läsa mer, var du kan handla, var du kan ståpaddla, var du kan tävla och var du kan lära dig bättre paddelteknik med mera. Allt för att förenkla för dig när du vill förbättra din ståpaddling.

Var finns SUP-labbet

Du kommer att hitta den mesta informationen här på suplabbet.se men framöver kommer det att arrangerar event, tester och demodagar och det främst i Varberg tillsammans med andra aktörer. Vi vill lyfta sporten, upplevelsen och hjälpa dig oavsett vilken bräda du väljer. Framöver öppnar vi ett fysisk SUP-labb med SUP-verkstad som du kan besöka. Men vi börjar först digitalt för att mjukstarta.

Mejla oss om vad du vill ha hjälp med:
Följ SUP-labbet

Skapad 2019-12-11 Uppdaterad 2020-08-19

Följ oss
Sök